OK

AC-service

Ethvert aircondition- og klimaanlæg vil med tiden tabe kølemiddel, så køleevnen bliver nedsat. Ved regelmæssige eftersyn og service af anlægget, får du optimal holdbarhed og køleeffekt.

Hos TBH Auto i Brøndby har vi mange års erfaring og stor ekspertise i AC-service og servicering af både aircondition- og klimaanlæg på alle bilmærker. Vi udfører service til både R134 og R1234YF systemer. Kontakt os på 43 43 00 42 eller via vores kontaktformular og få et tilbud på service af anlægget i din bil.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail
Skriv venligst din nummerplade

Hvorfor er det vigtigt med eftersyn af bilens aircondition?

Bilens aircondition- eller klimaanlæg er et lukket system, hvor der inde i systemet flyder et kølemiddel. Dette kølemiddel forsvinder lige så langsomt som tiden går, og anlægget vil derfor på et tidspunkt løbe tør.

Hvis anlægget løber tør for kølemiddel, vil bl.a. pakninger og filter blive ødelagt, da der sammen med kølemidlet flyder en olie rundt, som sørger for pakninger, kompressor med videre er smurte. Derfor er det vigtigt regelmæssigt at få lavet service på aircondition- og klimaanlæg.

Hvordan udføres et sådan service?

Ved et AC-service bliver klima- eller airconditionanlægget suget tomt og tørret via vakuum. Herefter laver man en såkaldt sugetest og der påfyldes efterfølgende nyt kølemiddel.

Få repareret skader hurtigt

Har du fået en skade på bilens klima- eller airconditionanlæg, skal du sørge for at få skaden repareret hurtigst muligt, da anlægget ellers kan tage yderligere skade. Der kan fx gå hul på køleren, der sidder forrest på bilen. Sker det, så vil der være hul direkte ind i anlæggets system. Systemet vil suge fugt, hvilket kan ødelægge tørfilteret og eventuelt også kompressoren. Det vil medføre større udgifter, da denne reparation vil være langt mere omfattende.