OK

Tid til serviceeftersyn?

Er det blevet tid til, at din bil skal have et serviceeftersyn, så kan du trygt komme forbi vores værksted og få lavet autoservice på din bil. Vi udfører både det lille og det store service - og laver service på alle bilmærker!

Ring til os på 43 43 00 42 eller book en tid til service på din bil via vores kontaktformular.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail
Skriv venligst din nummerplade

TBH Auto = professionel autoservice

Vi kan udføre serviceeftersyn på alle bilmærker og er altid meget grundige i vores job. Vi har 35 års erfaring fra branchen, hvilket gør vores viden samt erfaring inden for vores fag stor. Vi kender til de forskellige mærkers finurligheder og ved, hvordan vi bedst løser de udfordringer, der kan være.

Samtidig sørger vi naturligvis også for, at vi følger din bilproducents anvisninger i forhold til autoservice, så garantien på din bil fortsat holder.

Derfor skal din bil regelmæssigt til service

Det er vigtigt, at du overholder dine serviceeftersyn på bilen, da det i værste fald kan betyde, at din bil vil gå i stykker eller vil betyde, at din bil skal gennem nogle dyre reparationer, før den kommer til at være godt kørende igen.

Alt efter hvilken service din bil skal have, er der en række krav for gennemgangen af din bil. Det kan være ting som skift af olie, tændrør, brændstoffilter, tandrem osv., der bliver lavet til et autoservice. Det kan variere, hvor tit din bil skal til eftersyn, men man siger, at der skal gå mellem 1 til 2 år mellem hver service eller 15.000, 20.000 el. 30.000 km.

Er du i tvivl, om din bil skal til service eller om det er tid for lille eller stor service, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar med råd og vejledning til dig og din bil!