OK

Tid til serviceeftersyn?

Er det blevet tid til, at din bil skal have et serviceeftersyn, så kan du trygt komme forbi vores værksted og få lavet autoservice på din bil. Vi udfører både det lille og det store service - og laver service på alle bilmærker!

Ring til os på 43 43 00 42 eller book en tid til service på din bil via vores kontaktformular.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail
Skriv venligst din nummerplade

TBH Auto = professionel autoservice

Vi kan udføre serviceeftersyn på alle bilmærker og er altid meget grundige i vores job. Vi har 35 års erfaring fra branchen, hvilket gør vores viden samt erfaring inden for vores fag stor. Vi kender til de forskellige mærkers finurligheder og ved, hvordan vi bedst løser de udfordringer, der kan være.

Samtidig sørger vi naturligvis også for, at vi følger din bilproducents anvisninger i forhold til autoservice, så garantien på din bil fortsat holder.

Derfor skal din bil regelmæssigt til service

Det er vigtigt, at du overholder dine serviceeftersyn på bilen, da det i værste fald kan betyde, at din bil vil gå i stykker eller vil betyde, at din bil skal gennem nogle dyre reparationer, før den kommer til at være godt kørende igen.

Alt efter hvilken service din bil skal have, er der en række krav for gennemgangen af din bil. Det kan være ting som skift af olie, tændrør, brændstoffilter, tandrem osv., der bliver lavet til et autoservice. Det kan variere, hvor tit din bil skal til eftersyn, men man siger, at der skal gå mellem 1 til 2 år mellem hver service eller 15.000, 20.000 el. 30.000 km.

Et serviceeftersyn er med til at forebygge skader og reparationer på din bil, og sørger for at der kommer færrest mulige drift- og sikkerhedsproblemer, når du kører i din bil. Det kan være meget farligt at køre med en bil med skader eller begyndende skader. Desuden kan du spare mange penge ved at forebygge problemer, så du ikke skal betale for en omfattende reparation eller afhentning, hvis din bil går i stå eller lignende. Omfanget af eftersynet bestemmes af bilproducenter ud fra bilmodellen og motortype, men kan variere ud fra hvor mange kilometer du kører, og hvordan du kører. Er der garanti på bilen, er det meget vigtigt, at du opfylder de krav som producenten stiller til eftersyn, hvis du vil opretholde garantien.

Hvor ofte skal bilen til eftersyn?

Alle biler skal med tiden til serviceeftersyn, men hvilken type eftersyn og hvor ofte, afhænger af bilens alder. Det er mest almindeligt at tage sin bil til tjek, når den har kørt mellem 10.000 og 30.000 kilometer, men det kan dog variere helt ned til 5.000 kørte kilometer og op til 50.000 kilometer.

Hvad er forskellen på lille og stort service?

Der skelnes mellem to typer autoservice eftersyn - det lille eftersyn og det store eftersyn.

Det lille eftersyn inkludere skift af olie og oliefilter, kontrol af visker, lys, lygter og instrumenter, smøring af døre og klapper, kontrol og justering af dæktryk og en vurdering af slitage på dækmønsteret. Derudover er der en kontrol af styretøjet og undervognen, udstødningssystemet og en visuel kontrol af bremserne. Til sidst vil der være en prøvekørsel, hvor bilens generelle tilstand bliver kontrolleret og vurderet.

Det store eftersyn ligner meget det lille eftersyn. Foruden de ting, der undersøges for ved det lille eftersyn, bliver bremser adskilt, renset og smurt. Samtidig udskiftes gear og bagtøjsolier, brændstofsfilter og pollenfilter.

Skal man bruge et autoriseret værksted?

Der er ofte penge at spare ved at bruge et ikke-autoriseret værksted som TBH Auto. Der findes dog tilfælde, hvor det kan være en fordel at bruge et autoriseret værksted fremfor et ikke-autoriseret værksted. Vi har samlet en række grunde til, hvorfor nogle vælger et autoriseret:

  • Hvis du har et ønske om, at reservedelene SKAL være originale reservedele
  • Softwareopdateringer kan ofte kun laves hos de autoriserede forhandlere
  • Mekanikerne på de autoriserede værksteder er eksperter i ét bilmærke, så hvis det er vigtigt for dig at gå til en specialist i netop det bilmærke, du kører i, skal du vælge et autoriseret værksted
  • Når bilens garanti udløber, kan et autoriseret værksted tilbyde dig kulance på større reparationer, hvis du har været en loyal kunde. En kulance er et pengebeløb eller tilskud til reservedele
  • De autoriserede værksteder tilbyder tillægsydelser, såsom vejhjælp

Vælg os, hvis service og kvalitet er vigtigt

Hvis det vigtigste for dig er at få kompetent service og høj kvalitet i det arbejde, der udføres på din bil, så kan du trygt vælge os. Vi har 35 års erfaring med at reparere biler og sørger naturligvis for, at vi følger din bilproducents anvisninger i forhold til autoservice.

Er du i tvivl, om din bil skal til service eller om det er tid for lille eller stor service, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar med råd og vejledning til dig og din bil!