OK

Dækhotel til dine dæk og fælge

Hos TBH Auto kan du få opbevaret dine dæk og fælge, så du slipper for besværet med at medbringe dæk, når du skal have foretaget dækskift. Vi opbevarer dækkene i den korrekte temperatur og på den korrekte måde - og ved benyttelse af vores dækhotel, får du dækskiftet med i prisen!

Pris for opbevaring og dækskift: fra 450,- halvårligt

Brug for nye dæk og fælge?

Igennem vores dækcenter har du desuden også mulighed for at købe nye dæk og fælge til din bil. Vi har et alsidigt udvalg til en lang række bilmærker. Du kan derfor altid finde et godt tilbud på bildæk, der passer til lige præcis din bil.

Kontakt os på 43 43 00 42 eller udfyld vores kontaktformular, hvis du vil i kontakt med vores dækcenter og have en plads til opbevaring eller et tilbud på dæk og fælge samt dækskift.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail
Skriv venligst din nummerplade

Mange fordele ved at bruge vores dækcenter

Der er mange fordele ved at købe og opbevare hjul hos TBH Auto. Du er først og fremmest sikret høj kvalitet og god service, når du henvender dig til os - og derudover er det ovenikøbet billigt at bruge vores dækhotel til opbevaring.

Vores dækcenter finder de helt rigtige dæk og fælge til din bil og sørger for opbevaring under de mest optimale forhold:

  • Du får kompetent råd og vejledning i valg af hjul
  • Du får dine dæk og fælge til en konkurrencedygtig pris
  • Du slipper for selv at opbevare dine vinter- eller sommerhjul
  • Dine hjul bliver opbevaret sikkert og korrekt
  • Vi står for dækskift (gratis ved aftale om dækopbevaring)
  • Du kan benytte vores dækhotel uanset, hvilken bil du har

Det eneste du skal gøre, når dækkene skal skiftes, er at kigge forbi vores værksted og nyde en kop kaffe - så klarer vi hjul- eller dækskift, mens du venter!