OK

Sommerdæk og vinterdæk

Hos TBH Auto kan du købe vinterdæk og sommerdæk til alle bilmærker. Vi forhandler udelukkende kvalitetsmærker og har 35 års erfaring med at vejlede i valg af dæk. Hos os kan du derfor altid finde et godt tilbud på bildæk, der passer til lige præcis din bil.

Kontakt os på 43 43 00 42 eller udfyld vores kontaktformular, hvis du har brug for et godt råd i forhold til valg af dæk til din bil.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail
Skriv venligst din nummerplade

Vinterdæk om vinteren og sommerdæk om sommeren

Der er stor forskel på at køre på sommerdæk og på vinterdæk. Derfor er der også mange gode grunde til, du skal køre på sommerdæk om sommeren og skifte til vinterdæk, når nattefrosten begynder at sætte ind.

Vintrene i Danmark kan være milde, og derfor er der mange der enten undlader at skifte dæk eller som venter til sidste øjeblik. Dette kan være farligt, for selvom vores vintre ofte er milde, så er der stadig dage med sne og is, og der er hver vinter mange dage, hvor vi er nede i nærheden af eller under frysepunktet. På sådan nogle dage kan det være farligt at køre på sommerdæk.

Her er 3 gode grunde til, at du skal skifte til vinterdæk:

  • Din bil har et bedre vejgreb på de glatte og kolde veje
  • Der er mindre risiko for at skride ud i sving
  • Bremselængden kan være op mod dobbelt så lang på en glat vej på sommerdæk som på vinterdæk

Hos TBH Auto anbefaler vi at køre på vinterdæk i det kolde halvår og sommerdæk i det varme halvår. Det er med andre ord vores klare anbefaling at få foretaget skift to gange om året, så dækkene altid passer til sæsonen.