OK

4 hjuls udmåling / sporing

Hvis din bils styretøj er indstillet korrekt, er der penge at spare. En forkert sporing fører nemlig til et større slid på dækkene, et højere brændstofforbrug og forringet sikkerhed.

Hos TBH Auto i Brøndby har vi erfaringen og ekspertisen til at udføre 4 hjuls udmåling / sporing på langt de fleste bilmærker. Kontakt os på 43 43 00 42 eller via vores kontaktformular, hvis du vil vide, om vi kan spore din bil og for en pris på sporing.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail
Skriv venligst din nummerplade

Hvornår bør du få foretaget en sporing?

Hvis du føler, din bil har en tendens til at trække ud til siden eller den har svært ved at rette op af sig selv, når du svinger, så bør du få foretaget en udmåling og en sporing.

Hvordan foregår det?

Ved en 4 hjuls udmåling / sporing kontrollerer man, om bilens hjul/styretøj er indstillet korrekt i forhold til producentens specifikationer. Hvis man konstaterer, at indstillingerne ikke er korrekte, justeres de. En 4 hjuls udmåling er sagt på en anden måde en proces, der sørger for, at alle 4 dæk er placeret optimalt i forhold til hinanden.

For at kunne lave en komplet og korrekt udmåling, er det altafgørende at have det rigtige udstyr. Hos TBH Auto investerer vi løbende i ny teknologi inden for sporingsapparater og sender vores mekanikere på uddannelse i sporing, så vi hele tiden er opdaterede på den seneste udvikling og viden på området.

Hvorfor 4 hjuls udmåling?

Hvis vinklerne på hjulene ikke er korrekte, vil du typisk opleve, at dine dæk slides hurtigere, at bilen mangler retningsstabilitet, kan have dårligere køreegenskaber mv. Kort sagt, kan det være både dyrt og farligt at køre i en bil, hvor hjulenes vinkler ikke er korrekt udmålte. En 4 hjuls udmåling og sporing af din bil er således vigtig for, at du kan køre sikkert og kan køre økonomisk.

Kontakt os, hvis du mener du kører ’skævt’. Så foretager vi en udmåling og en sporing med eventuel justering af for- og baghjul.